top of page

Prijavite se na termin

|

Ljubljani

Tian Wei

Tian WEI je leta 2009 diplomirala iz akupunkture, moksibustije in Tui Na na univerzi Henan TKM. Po diplomi je delala v različnih bolnišnicah in klinikah na Kitajskem, v Singapurju in Sloveniji.

Time & Location

Prijavite se na termin

Ljubljani, Tacenska cesta 135a, 1000 Ljubljana, Slovenija

About the Event

Tiana še posebej zanima zdravje žensk. Ima dolgoletne izkušnje z zdravljenjem številnih vrst plodnosti in ginekoloških težav, vključno s hormonskimi/endokrinimi motnjami (PCOS, bolezni ščitnice); endometrioza in fibroidi, boleči in/ali neredni ciklusi, težave z nizko rezervo jajčnikov/kakovostjo jajčec, podpora IVF in "nepojasnjena" neplodnost. Strastno podpira ljudi v vseh življenjskih obdobjih in ima bogate izkušnje pri povečevanju plodnosti, spodbujanju zdravih menstrualnih ciklov in pomoči pri prehodu v menopavzo. Strastno želi pomagati posameznikom in parom, da izboljšajo svojo sposobnost zanositve s podpiranjem naravne nosečnosti in nosečnosti s pomočjo reproduktivne tehnologije.

Naš zdravstveni pristop ni omejen na obvladovanje bolezni, saj verjamemo, da je najboljše zdravilo preventiva. Zato Tian ženskam pomaga tudi s kozmetično akupunkturo, lajšanjem stresa in splošnim izboljšanjem zdravja, tako da naše stranke ohranjajo svojo kondicijo znotraj in zunaj.

Poleg osredotočanja na zdravje žensk se Tian ukvarja tudi z zdravljenjem vseh vrst akutnih in kroničnih bolečin, ki so pogosto povezane s fizičnimi in/ali čustvenimi travmami, okrevanjem po nevroloških stanjih, kot so posledice možganske kapi in paralize.

Share This Event

bottom of page