top of page

Politika zasebnosti

Ta izjava o zasebnosti je bila sestavljena, da bi bolje služila tistim, ki jih skrbi, kako se njihovi 'osebno določljivi podatki'; uporabljajo na spletu, kot je opisano v zakonu EU o zasebnosti GDPR. Informacije, ki jih je mogoče uporabiti samostojno ali z drugimi informacijami za identifikacijo, vzpostavitev stika ali lociranje posamezne osebe ali za identifikacijo posameznika v kontekstu. Prosimo, da natančno preberete našo politiko zasebnosti, da boste jasno razumeli, kako zbiramo, uporabljamo, varujemo ali kako drugače ravnamo z vašimi osebno določljivimi podatki v skladu z našim spletnim mestom.

 

Katere osebne podatke zbiramo od ljudi, ki obiščejo našo spletno stran?

Pri naročanju ali registraciji na našem spletnem mestu boste morda morali vnesti svoje ime, e-poštni naslov ali druge podatke, ki vam bodo pomagali pri vaši izkušnji.

 

Kdaj zbiramo podatke?

Podatke zbiramo od vas, ko se naročite na naše novice SZKMA ali vnesete podatke na naše spletno mesto

 

Kako uporabljamo vaše podatke?

Podatke, ki jih zberemo od vas, lahko uporabimo, ko se registrirate, prijavite na naše glasilo, odgovorite na anketo ali tržno komunikacijo, brskate po spletnem mestu ali uporabite nekatere druge funkcije spletnega mesta na naslednje načine: Za pošiljanje rednih e-poštnih sporočil v zvezi z novicami o SZKMA.

Kako varujemo vaše podatke?

Ne uporabljamo skeniranja ranljivosti in/ali skeniranja po standardih PCI. Ponujamo samo članke in informacije. Nikoli ne zahtevamo številk kreditnih kartic.

 

Vaši osebni podatki so shranjeni za varovanimi omrežji in so dostopni le omejenemu številu oseb, ki imajo posebne pravice dostopa do takih sistemov in morajo ohraniti zaupnost podatkov. Poleg tega so vsi občutljivi/kreditni podatki, ki jih posredujete, šifrirani s tehnologijo Secure Socket Layer (SSL).

 

Izvajamo različne varnostne ukrepe, ko uporabnik vnese, predloži ali dostopa do svojih podatkov, da ohranimo varnost vaših osebnih podatkov.

 

Ali uporabljamo 'piškotke'?

ja Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ali njegov ponudnik storitev prenese na trdi disk vašega računalnika prek vašega spletnega brskalnika (če dovolite), kar omogoča sistemom spletnega mesta ali ponudnika storitev, da prepoznajo vaš brskalnik ter zajamejo in si zapomnijo določene informacije. Uporabljajo se samo za pomoč pri razumevanju trenutne dejavnosti spletnega mesta, kar nam omogoča, da obiskovalcem nudimo izboljšane storitve.

 

Če izklopite piškotke, to ne bo vplivalo na uporabniško izkušnjo.

 

Razkritje tretjih oseb

Vaših osebno določljivih podatkov ne prodajamo, trgujemo ali kako drugače prenašamo zunanjim osebam, razen če uporabnike predhodno obvestimo. To ne vključuje partnerjev za gostovanje spletnega mesta in drugih strank, ki nam pomagajo pri upravljanju našega spletnega mesta, vodenju našega poslovanja ali zagotavljanju storitev našim uporabnikom, če se te stranke strinjajo, da bodo te informacije ohranile zaupne. Podatke lahko objavimo tudi, ko je njihova objava primerna za skladnost z zakonodajo EU, uveljavljanje naših pravilnikov spletnega mesta ali zaščito naših ali pravic drugih, lastnine ali varnosti.

 

Vendar pa se lahko podatki o obiskovalcu, ki ne omogočajo osebne identifikacije, posredujejo drugim strankam za trženje, oglaševanje ali druge namene.

 

Povezave tretjih oseb

Občasno lahko po lastni presoji na naše spletno mesto vključimo ali ponudimo izdelke ali storitve tretjih oseb. Ta spletna mesta tretjih oseb imajo ločene in neodvisne politike zasebnosti. Zato nimamo nobene odgovornosti za vsebino in dejavnosti teh povezanih spletnih mest. Kljub temu si prizadevamo zaščititi celovitost našega spletnega mesta in pozdravljamo vse povratne informacije o teh spletnih mestih.

Zagovorništvo v strokovnosti

bottom of page